Audio/Video - Patrick Marel

Ga naar de inhoud

Audio/Video

Media
The Nightbirds

Hier rechts een opname van "The Nightbirds" waar Patrick deel van uit maakte. Zij brachten het lied "Oh, baby don't go voor het eerst uit.
Lucas & Gea

Hier rechts een opname van Lucas & Gea met het lied "Alleen maar jij". Dit is het eerste lied, die Patrick voor hun heeft geschreven. Officiële videoclip is niet beschikbaar.
Riny Valentijn

Hier rechts een opname met het lied: 't is uit en over en voorbij. Riny Valentijn is een zanger uit omgeving Rotterdam. Patrick heeft dit lied mede gecomponeerd.
Riny Valentijn & Angela

Hier rechts een opname van het lied "Een eiland in de zon". Een duet van Riny Valentijn en Angela. Lied mede gecomponeerd door Patrick en ook mede de begeleidingsband ingespeeld.
Lucas & Gea

Hier rechts de videoclip met het tweede lied, waar Patrick samen met Lucas de tekst heeft geschreven. De titel:  "Ik hou steeds meer van jou".
Calimeros uit Zwitserland

Hier rechts de Schlagerband van Zwitserland en dat zijn de Calimeros. Hier spelen zij "Oh, baby don't go" van Patrick waar Roland Eberhart (in het midden) de Duitse tekst heeft geschreven.
Lucas & Gea

Hier rechts de video opname van het derde lied die Lucas en Gea van Patrick hebben uitgebracht.
Titel: "Oh, baby don't go".
Sue Ann

Hier rechts een video opname van zangeres Sue Ann uit Rotterdam. Het lied "Ik wil niet eenzaam zijn vannacht" heeft Patrick mede gecomponeerd en hij heeft de begeleidingsband ingespeeld.
Copyright © 2015. PM Music Productions - All Rights Reserved
Terug naar de inhoud