Nieuws - Patrick Marel

Ga naar de inhoud

Nieuws

Samenwerking met Jean Huizing en John Collee.

Als componist, songwriter, arrangeur en producer werkt Patrick momenteel samen met componist Jean Huizing en tekstschrijver John Collee. John Collee is tevens uitgever en de naam van de uitgeverij is Magma Music. Samen componeren en schrijven ze Nederlandse en Duitse liedjes. Door deze samenwerking hopen ze in Nederland, België en het Duitstalig gebied (Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland) hun liedjes aan te kunnen bieden.

Wellicht een samenwerking met Grüezi Music AG uit Zwitserland

Patrick is de afgelopen tijd benaderd door Jakob Baumgartner van Grüezi Music AG uit Zwitserland. Er zijn al een reeks aan mails over en weer gegaan en wellicht komt er meer vaart in de bekendheid op de Duitstalige markt over Patrick als componist/songwriter. Dit is een goede stap vooruit!
PM Music Productions en JH Productions.

Door de samenwerking met Jean Huizing zijn er eigenlijk twee studio’s ontstaan. In deze studio’s doen ze gezamenlijk projecten, maar doen daar ook hun eigen projecten. De studio van Patrick gaat onder de naam: PM Music Productions. De studio van Jean Huizing gaat onder de naam: JH Productions. Door hun samenwerking zijn ze studio partners geworden. Meer over de studio’s vindt u op de pagina “studio”.

Samenwerking met Andy Steiner.

Patrick werkt momenteel ook samen met de Zwitser Andy Steiner van Tone Stone Music. Patrick heeft Andy in 2009 leren kennen toen Andy deel uitmaakte van de bekendste Schlagerband uit Zwitserland de “Calimeros”. Beiden hebben sindsdien contact met elkaar gehouden en hadden het er al wel eens over om samen te werken aan projecten. Vanaf december 2015 is dit ook in daad omgezet. Patrick schrijft en componeerd liedjes, die Andy dan beoordeeld en eventueel dan aanbied aan Duitstalige artiesten. U zult wellicht meer gaan horen over hun samenwerking.
Toekomst!

Door zijn netwerk in de muziekbranche steeds meer uit te
breiden, hoopt Patrick nog vele mooie dingen te mogen maken
voor Nederlandse maar ook voor buitenlandse artiesten.
Hierbij hoopt Patrick op een grotere netwerk in het Duitstalig
gebied (Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland).

Verder zal Patrick zich verder bezig houden met de promotie
van buitenlandse artiesten in Nederland.

Copyright © 2015. PM Music Productions - All Rights Reserved
Terug naar de inhoud